Tyranny of Dragons

Session 1

Vi startede ud på vejen til den lille fredelige by Greenest, vi befandt os i en karavane med adskillige handlende og lidt assorterede folk i. Da karavanen ud på aftenen kom henover den sidste bakketop inden byen Greenest mødte der dem et andet syn end forventet. Istedet for en lille stille by fandt karavanen en by under angreb, og hvad der var endnu værre så havde angriberne hjælp fra en mægtig drage.
På tros af en generel modvilje i karavanen sprang 5 modige sjæle til og begav sig hurtigt mod byen for at hjælpe.
Det første de stødte på var en lille familie der var under angreb af kobold’er, disse væmmelige væsner mødte hurtigt deres endeligt og familien takkede mange gange. De forslog at de alle begav sig mod borgen i midten af byen for at søge sikkerhed der. Gruppen valgte dog hurtigt at splitte sig op, nogle fortrak en direkte vej mod borgen mens andre hellere ville bruge floden som dække. Alle nåede dog i sikkerhed, nogle med flere skrammer end andre.
Efter et kort hvil imens de ventede på guvernøren (Tarbaw Nighthill) påtog de aspirerende helte sig ivrigt en ny opgave. De blev bedt om at rede nogle af byens beboere der havde forskanset sig i byens Shauntea tempel, og hvis det var muligt samtidigt at fange en af angriberne så vedkommende kunne bliver forhørt og de forhåbentligt kunne finde ud af, hvorfor de var blevet angrebet.
Vores helte begav sig denne gang i samlet flok til shautea templet, i dække af floden og mørket. Under vejs så de at angriberne var ved at lave et vogntog med alt det de havde røvet.
De fandt Shautea templet under angreb og imens en patrulje var ude af syne lykkedes det dem at dræbe en gruppe angribere og søge tilflugt i templet. Her fik de hjælp af præsten som ved hjælp af Shautea helbredte barbaren Taman.
Da de skulle flygte angreb de patruljen og efter en drabelig kamp lykkedes det dem at tage patruljens leder til fange og slæbe ham med tilbage.
På vej tilbage lagde de mærke til at nogle af angriberne var brudt igennem borgens adgangs dør ved siden af porten og vores helte besluttede at springe til hjælp. Indenfor var en præst, 2 drakes og nogle kobolds i kamp med borgens forsvarer. Vores helte kom til undsætning og sammen med forsvarerne lykkedes det dem at nedkæmpe angriberne og lukke døren igen.
Belben hjalp efterfølgende dværgen Escorbert the red med at forhører fangen som kunne give adskillige interessant oplysninger om angriberne, blandt andet at de var en del af dragekulten.
Endnu en gang var heltene i sikkerhed i borgen og kunne tage et velfortjent hvil. Men lige som de var ved at planlægge deres næste træk lød der et mægtigt brøl og en overnaturlig frygt spredte sig over borgen. Flere af heltene skyndte sig udenfor og her så de at dragen nu havde valgt at gå til angreb på forsvarerne. De modigste af helte skyndte sig op på borgens murer for at prøve at hjælpe i forsvaret af borgen og efter adskillige forsøg lykkedes det dem at generer den mægtige dragen så meget at den mistede interessen. Da dragen forlod byen råbte den “Mondath jeg gider ikke mere!” og forsvandt op imellem skyerne.
Ud på morgenen samledes en større gruppe af angriberne udenfor borgens mure anført at en stor blå halvdrage ved navn Langdedrosa Cyanwrath. Han viste at de havde 4 fanger som han ville henrette, hvis ikke forsvarerne sendte deres bedste kriger ud for at møde ham i personlig kamp. Hvis de gjorde det ville han slippe fangerne løs. Efter lidt debat meldte Taman sig til at tage kampen op med Cyanwrath. Det blev en kort og drabelig kamp men i sidste ende vandt Cyanwrath og efterlod Taman blødende på jorden, med et stort sår som et minde om kampen. Herefter forlod angriberne byen, de overholdt aftalen og lod fangerne være i live.

  1. Vi forlader vores helte med mange spørgsmål
  2. Hvorfor blev Greenest angrebet?
  3. Hvad har disse angribere med Dragekulten at gøre?
  4. Hvem er Mondath?
  5. Ser de mon Cyanwrath igen og kan Taman få sin hævn?
  6. Hvor fører angriberne vogntoget med alt det de har røvet hen?

Måske får vi svar på dette og meget mere i næste episode.

Comments

tegneged

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.